بهترین کیفیت در سایت بیزینس پلن با تاپ توجیهی

بهترین کیفیت در سایت بیزینس پلن با تاپ توجیهی

بهترین کیفیت در سایت بیزینس پلن با تاپ توجیهی

Blog Article

بیزینس پلن هر کسب و کار سندی است که اهداف، خدمات، محصولات، جایگاه صنعتی، اهداف بازاریابی و پیشبینیهای مالی آن کسب و کار را توصیف میکند. اطلاعاتی که در یک پلن کاری در کنار هم قرار میگیرند، میتوانند راهنمای بسیار مفیدی برای اداره و توسعه کسب و کار شما باشند.

در این بخش باید آرزوها و رویاهای شما را برای تجارت اشاره دارد. می توانید بیانیه چشم انداز خود را اینجا بنویسید. مثلا: چه خواهید ساخت؟

انواع نوآوری در کسبوکارها ۷ توصیه طلایی برای "کسبوکارهای کوچک" شما هم با نظرات و پرسشهایتان در ارتقا این مقاله مشارکت کنید لغو پاسخ

عناصر اصلی در طراحی پلن کسب و کار ۱. محصولات یا خدمات شما

آیا بازار و صنعت شما در طول زمان تغییر خواهد کرد و کسب و کار شما چگونه به این تغییرات واکنش نشان خواهد داد؟

قبل از نگارش طرح توجیهی خود، مهم است که در وهله اول هدف از ایجاد آن را درک کنید.

همچنین چرایی را هم باید توضیح دهید. یعنی دقیقا چرا باید این کار را انجام دهید. یک بیانیه موثر باید این ویژگیها را داشته باشد:

نگارش طرح توجیهی شما را مجبور به تجزیه و تحلیل رقابت می کند. همه شرکت ها در قالب رقبای مستقیم یا غیرمستقیم رقابت دارند و درک داد مزیت های رقابتی شرکت شما بسیار مهم است.

این پیشنهاد شما برای سرمایه گذاران است و با آنها در میان میگذارید که اهداف استارت آپ شما چیست و چگونه انتظار دارید سودآور باشید.

باید طرحی تهیه کنید که نشان دهد که محصول یا خدمات خود را چگونه تبلیغ خواهید نمود و مردم را به مشتری تبدیل مینمایید.

مدل درآمدی، مدل هزینهکرد و بودجهبندی، سود خالص و ناخالص و درصد سهامداران را باید کاملا شفاف کنید.

شاید شرکت اینطور احساس میکند که اطلاعات زیادی برای ارائه ندارد، چون تازه کارش را شروع کرده است.

اما باور طرح توجیهی تولید کنید که ارزشش را دارد. بعد از اینکه مهمترین رقبای خود را شناسایی کردید به این سوالات هم پاسخ دهید:

اینکه بدانید مخاطب شما دقیقا کیست، کمک میکند بیان بهتری داشته باشید. همچنین عناصر کلیدی و سطح اطلاعاتی را هم که قرار است توضیح دهید به راحتی تعیین میکنید.

Report this page